Track semua kiriman barangan anda. Ringkas dan mudah!

Apa yang pelanggan anda fikirkan?
Kedudukan Keseluruhan
3.0berdasarkan 25458 penarafan
Dihantar tepat pada masanya
2.7
Pengalaman anda dengan syarikat pengangkutan ini
2.8
Kedudukan Keseluruhan
3.3berdasarkan 2356 penarafan
Dihantar tepat pada masanya
3.3
Pengalaman anda dengan syarikat pengangkutan ini
3.3
Kedudukan Keseluruhan
2.9berdasarkan 1383 penarafan
Dihantar tepat pada masanya
2.7
Pengalaman anda dengan syarikat pengangkutan ini
2.8
Kedudukan Keseluruhan
3.0berdasarkan 631 penarafan
Dihantar tepat pada masanya
2.6
Pengalaman anda dengan syarikat pengangkutan ini
2.6
Pengguna Parcel Monitor dari Malaysia7 hari yang lepas
Kiriman dibuat ke pelanggan di Perlis pada 22hb July 2021. Sudah seminggu kiriman masih tersadai di hub Shah Alam sejak 23hb July hingga kini. Jika ada masalah dgn poskod atau alamat apa gunanya maklumat no. hp penghantar & penerima? 1 minggu lewat .... tidak menceminkan nama & imej profesional POS Laju. Harap pihak POS Laju dapat mengambil tindakan susulan secepat mungkin. Pelanggan saya di Perlis amat memerlukan kiriman ini.Tkasih.
Pengguna Parcel Monitor dari Malaysia13 hari yang lepas
Kenape parcel ini pusing balik ke PJ
Pengguna Parcel Monitor dari Malaysiasebulan yang lepas
Poslaju worst
Pengguna Parcel Monitor dari Malaysia4 bulan yang lepas
Dari 29 haribulan smpai hari nie barang saya ada dekat poslaju alor setar kedah bila nak gerak???!! Lama tunggu sakit hati lambat poslaju lain okay ja kenpa alor setar lmbat babi
Pengguna Parcel Monitor dari Malaysia6 bulan yang lepas
kos penghantaran dibayar tapi parcel nya suruh diambil sendiri. wth?! takde pekerja nak hantar ke macam mana. teruk la gdex kuala krai. hm
Pengguna Parcel Monitor dari Malaysia8 bulan yang lepas
sudah berkali-kali sebelum ini barang dihantar dengan senang pada alamat yang sama... kali ini alasan diberi - tak jumpa alamat, dan juga tidak ada sesiapa pun talipon untuk bertanya, sehingga kami yang talipon dan tanya....
Pengguna Parcel Monitor dari Malaysia9 bulan yang lepas
Boleh dikatakan pos laju yang tidak laju.masa penghantaran dari Sitiawan ke Puchong selama 4 hari.
Pengguna Parcel Monitor dari Malaysia9 bulan yang lepas
Poslaju teruk! At least update dalm systerm. Call smua poslaju centre tapi tak ada yang pick up. Systerm tak update! Systerm korang tak jalankan tanggungjawab ke? Please improve your service. Service is very very bad! Very disappointed!
Pengguna Parcel Monitor dari Malaysia9 bulan yang lepas
nama je poslaju tapi x laju mne ... amat mengecewakan laa poslaju nie
Pengguna Parcel Monitor dari Malaysiasetahun yang lepas
barang dah seminggu sampai tapi tak keluar keluar, bayar bukan main mahal servis hmmm tak setanding bayaran, ini bukan post laju ini post lembab tahap siput babi
Cara yang senang untuk semak status parcel anda dari seluruh dunia

Tracking bagi kiriman barangan antarabangsa untuk semua syarikat pengangkutan

Adakah anda mempunyai pelbagai nombor tracking dari syarikat pengangkutan yang berasingan? Jangan bimbang! Sekarang anda boleh menyatukan semua ke dalam satu platform dan dapatkan penterjemahan serta update terkini.

Dapatkan syarikat pengangkutan tempatan dan antarabangsa secara automatik

Adakah anda serik menggunakan pelbagai lelaman tracking bagi kiriman barangan anda? Dengan Parcel Monitor, anda boleh menyatukan semua nombor-nombor tracking dari pelbagai syarikat pengangkutan tempatan serta antarabangsa, seperti DHL, FedEx, UPS, USPS, China Post dan lain-lain lagi. Tidak perlu lagi untuk bersusah payah mencari lelaman lain - semuanya boleh dilakukan di Parcel Monitor!

Tingkatkan pengalaman online shopping anda

Tidak perlu risau lagi tentang kiriman barangan shopping dari lelaman-lelaman kegemaran anda. Sekarang anda boleh track dan mengetahui status kiriman barangan online melalui Parcel Monitor bila-bila masa, dan dari mana-mana sahaja.

Track kiriman barangan anda bila-bila masa dan dapatkan update terkini

Anda mahu dapatkan update kiriman barangan anda secara automatik? Jangan bimbang! Kami boleh menolong anda untuk track semua kiriman barangan serta menghantar emel. Tidak kira syarikat pengankutan, negara atau bahasa - Parcel Monitor akan menjadi lelaman tracking pilihan anda!
Berita terkini dari alam penjejakan bungkusan
Parcel Monitor bagi Perniagaan

Adakah anda mempunyai pelbagai nombor tracking dari syarikat pengangkutan yang berasingan? Jangan bimbang! Sekarang anda boleh menyatukan semua ke dalam satu platform dan dapatkan penterjemahan serta update terkini.

Cuba Parcel Perform
Dapatkan update status parcel anda dalam lebih dari 30 bahasa

Perkhidmatan KamiParcel Perform - Semakan bagi PerniagaanSyarat dan KetentuanDasar PrivasiManage CookiePrivacy Preferences

Media Sosial

Hak Cipta 2021 Parcel Perform Pte. Ltd. Semua Hak Terpelihara.

* Semua nama-nama dan logo-logo syarikat yang tertera adalah tanda dagangan ™ atau telah didaftar ® oleh pemegang tanda dagangan masing-masing. Penggunaan nama-nama atau logo-logo ini tidak mengimplikasikan sebarang fahaman atau pengesahan dari pemegang masing-masing.